9. 1. 2011

Povím vám příběh

Povím vám příběh. Vám, kteří jste sledovali seriál Lost alias Ztraceni a kterým chybí tak moc jako mně. Vám, kterým schází hledání střípků postřehů a informací z různých oblastí a schází vám jejich skládání do výsledné mozaiky, kterou nám načrtli tvůrci seriálu.

Povím vám tedy příběh o tom, co se mohlo stát poté, co Jack na konci šesté série naposled zavřel oči. Protože příběh Ostrova ani našich hrdinů tím neskončil. Povím vám příběh, co se mohlo dít potom - a ten vám poví, co se mohlo stát předtím. Dávno předtím, než ztroskotal let 815. 

Výprava za vysvětlením a odhalováním budoucnosti, která nám odhalí i minulost, může začít.

Díky za čtení, za vaše připomínky i za případnou přízeň.

Namaste a jdeme na to.

PS: Příběh začal vznikat začátkem roku 2011 na stránkách Lost.cz, pak na rok odumřel a začátkem roku 2012 se znovu probudil k životu. Nyní běží jak na fanstránce, tak na tomto blogu, který je přehlednější a snad čtenářsky přitažlivější. 

PS2: Koncem roku 2012 přišly náročný časy a Ostrov se odmlčel. Až v roce 2020 se ozval znovu. Od té doby příběh žije znovu, píše se dál. Vítejte zpět. 

Nové díly přibývají nerovnoměrně, v průměru však lze doufat v 1 - 2 díly měsíčně. Vzhledem k rozlítanosti mé osoby však nelze nic slibovat najisto. Je však jisté, že pozitivní ohlasy pod jednotlivými díly znamenají notnou dávku motivace... ;o)

1 komentář: