4. 12. 2020

Ostrov znovu zavolal, příběh je zpět

 8 let uplynulo. 8 jiných projektů mezitím muselo být zrealizováno nebo dokončeno. Té, co to psala, už není 23 + 4, ale  15 + 16 + 4. Ale i když jsme všichni starší, tak některé příběhy nestárnou a nemizí. Tenhle  příběh spal, ale nikdy neodumřel. A tady bylo jasné, že Ostrov jednou zavolá znovu.

Čekalo se na sílu a chuť psát a na spoustu střípků do skládačky. Teď už jsou připravené. Už se chystají a přijde den, kdy je aktéři příběhu dostanou do rukou. Sama se těším na to, jak si s nimi poradí.

Je 4. 12. 2020. 4 + 12 = 16. A rok 2020 je celý jasný, 2+0+2+0 = 4. 

Do konce roku bude další díl. Ten, na kterém jsem se kdysi zasekla a který mi ani teď příliš nejde. Ale snad už mě přes něj dostane vědomí, že to, co přijde potom... to bude jiný kafe. 

Tak namaste. A snad i třeba napřečtenou a nanapsanou.

A kdyby ne, tak vysílání naslepo má na Ostrově tradici.

4, 8, 15, 16, 23, 42. 

A roky jdou dál. Je rok 23, příběh stále žije, i když většinou spí a jen někdy se probudí k životu. Ale pokaždé to je kouzelné. 

Nechat se opět vtáhnout do ztraceného světa, rozplétat jeho záhady a propletence je jako vrátit se do svého rodiště. Čekají tam na vás staří, známí přátelé, kteří se nemohou dočkat, až s vámi opět stráví nějaký ten čas. 

Vrátit se do příběhu a sledovat, co udělají Hurley, Ben, Kate, Claire, Desmond, Daniel, Sawyer a další... to je jako znovu se setkat se starými přáteli.

I když s nimi nemůžu trávit každý víkend, vím, že se k nim budu vracet. Ještě hodně dlouho se k nim budu vracet. 

A vy můžete být svědky těch setkání.

Žádné komentáře:

Okomentovat